Professionele website laten maken

INCLUSIEF ALLES WAT JE NODIG HEBT

Je website geoptimaliseerd voor elk apparaat

Wij gebruiken betrouwbare en wereldwijd gebruikte website-tools zoals ModX en WordPress om je website professioneel en mobielvriendelijk in elkaar te steken. Want ruim 50% van je bezoekers bekijkt je website ondertussen met een smartphone of tablet.

Elk website-tool biedt oneindig veel mogelijkheden om professionele websites en e-shops tot in de kleinste details mee uit te bouwen. Bovendien wordt er wereldwijd constant aan nieuwe en betrouwbare plugins gewerkt die naadloos samenwerken.

Zo straalt jouw website altijd nèt dat tikkeltje meer betrouwbaarheid en professionaliteit uit in vergelijking met de websites van jouw concullega’s! En raad eens bij wie men uiteindelijk zal willen kopen?

Vragen over een website laten maken

VEELGESTELDE VRAGEN

Uiteraard, en technisch kennis is daarbij niet nodig. Het beheersysteem is heel intuïtief en met een paar kliks kan je tekst en foto’s aanpassen. Heb je toch nog vragen, dan kan je steeds rekenen op onze hulp om snel je vragen te beantwoorden.

Natuurlijk, we transfereren je domeinnaam eenvoudig naar ons en daarvoor hoef je zelfs niets te doen. We zorgen er natuurlijk voor dat je je mailboxen in gebruik blijft houden.

Uiteraard, op onze website bieden we de meest gangbare diensten aan, maar je kan ons steeds contacteren als je iets meer of iets anders nodig hebt (bv. meer domeinnamen, mailboxen, webpagina’s, webruimte).

Je kan ook door ons de branding van je bedrijf onder de loep laten nemen of gewoon een leuk nieuw logo voor je bedrijf bestellen.

Je kan zelf onbeperkt nieuwe pagina’s aanmaken en je menu uitbreiden met nieuwe knoppen. Je leest er alles over in ons hulpcentrum.

Je mag zelf kiezen of je jaarlijks betaalt of maandelijks via domiciliëring. Wij sturen je in ieder geval slechts één keer per jaar een factuur om de administratieve verwerking zo eenvoudig mogelijk te houden.

Ja hoor, geen enkel probleem. Je betaalt dan gewoon het verlaagde of bijkomende bedrag per maand.

Uiteraard! Wil je je abonnement na het eerste jaar stopzetten, dan maken we gewoon een creditnota voor de resterende maanden van dat jaar.

Dat is helemaal niet nodig en zelfs niet aan te bevelen. Onze websites zijn steeds uitgewerkt volgens de laatste nieuwe designrichtlijnen en deze houden sowieso een paar jaar stand. Een goed design zorgt voor herkenbaarheid en bouwt vertrouwen op. Daarom is het niet nodig en zelfs niet aan te bevelen om je website regelmatig (bv. elk jaar) anders vorm te gaan geven. Als klanten niet telkens onmiddellijk herkennen dat ze op je website terecht zijn gekomen, dan zullen ze gaan afhaken. Wat wel belangrijk is, is nauw in contact blijven met je doelgroep door regelmatig nieuwe content op je website aan te bieden en te adverteren op alle kanalen waarop je doelgroep actief is.