Wat we tijdens de coronacrisis bedachten voor kmo’s

Ben je in het verlengde van de coronacrisis toe aan een nieuwe website voor je onderneming? Heb je al eens geprobeerd zelf een website in elkaar te steken, maar liep het ergens halverwege mis? Was het niet zo gebruiksvriendelijk als op het eerste zicht werd voorgesteld? En viel de factuur ook duurder uit dan de prijs die initiëel werd voorgesteld? 

Compleet starterspakket met premium website

Bij Pirana bedachten we tijdens de coronacrisis een compleet starterspakket met website. Hierin zit werkelijk alles inbegrepen wat je nodig hebt om te starten met je eigen website. Bovenop het meest gebruikte CMS ter wereld, WordPress, is je domeinnaam, webhosting en tal van andere producten inbegrepen. 

Met een website die je maakt in WordPress heb je ineens het grootste voordeel te pakken: een open systeem waar wereldwijd aan wordt gewerkt en constant wordt verbeterd. Bij Pirana geloven we in een open cultuur en binden we je niet vast met een zelfgemaakt CMS, of een wit product CMS verkocht onder eigen naam, dat naar functionaliteit en mogelijkheden sowieso achterloopt op wereldwijde koplopers in webontwikkeling, zoals WordPress.

Ontdek hier onze starterspakketten met website voor kmo’s.

Bouwt Pirana dan enkel websites in WordPress? Helemaal niet. Bij Pirana bouwen we al jaren websites in andere wereldwijd gebruikte systemen zoals Shopify, Drupal en ModX. Ben je een groeiende onderneming en wil je een uitgebreide website volledig door Pirana laten ontwikkelenvraag een vrijblijvend gesprek van 30 minuten.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *