Start met een professionele website voor je kmo

Starterspakket met premium WordPress website

Ben je in het verlengde van de coronacrisis toe aan een nieuwe website voor je onderneming? Heb je al eens geprobeerd zelf een website in elkaar te steken, maar liep het ergens halverwege mis? Was het niet zo gebruiksvriendelijk als op het eerste zicht werd voorgesteld? En viel de factuur ook duurder uit dan de prijs die initiëel werd voorgesteld? 

Premium websites inclusief alles wat je nodig hebt online

Bij Pirana bedachten we tijdens de coronacrisis een compleet starterspakket met website. Hierin zit werkelijk alles inbegrepen wat je nodig hebt om te starten met je eigen website. Bovenop het meest gebruikte CMS ter wereld, WordPress, is je domeinnaam, webhosting en tal van andere producten inbegrepen. 

Met een website die je maakt in WordPress heb je ineens het grootste voordeel te pakken: een open systeem waar wereldwijd aan wordt gewerkt en constant wordt verbeterd. Bij Pirana geloven we in een open cultuur en binden we je niet vast met een zelfgemaakt CMS, of een wit product CMS verkocht onder eigen naam, dat naar functionaliteit en mogelijkheden sowieso achterloopt op wereldwijde koplopers in webontwikkeling, zoals WordPress.

Bouwt Pirana dan enkel websites in WordPress? Helemaal niet. Bij Pirana bouwen we al jaren websites in andere wereldwijd gebruikte systemen zoals Shopify, Drupal en ModX. Ben je een groeiende onderneming en wil je een uitgebreide website volledig door Pirana laten ontwikkelen, vraag een vrijblijvend gesprek van 30 minuten.

NIEUW: STARTERSPAKKET MET WEBSITE

Start met een premium WordPress website die je zelf onbeperkt kan uitbreiden, inclusief domeinnaam en webhosting aan een vast bedrag per jaar.

300

excl. btw per jaar, zonder extra kosten

Installatie website-thema naar keuze op je eigen domeinnaam
Login om zelf teksten en foto's toe te voegen
Elementor en andere premium tools om je site uit te breiden t.w.v. €782 per jaar
Aanmelding van je site bij de belangrijkste zoekrobots
SSL veiligheidscertificaat
Gratis .be domeinnaam
Gratis webhosting
Gratis mailboxen
24/7 support
Ook deze Koffiebar demo is gemaakt met WordPress.
Ook Lekker Leuven is gemaakt met WordPress.

Waarom zit WordPress in het starterspakket?

WordPress is wereldwijd het meestgebruikte CMS. Maar liefst één op 3 websites zijn met WordPress gebouwd. Dankzij een wereldwijde community van gebruikers en ontwikkelaars die zich dagelijks, vrijwillig of door het bouwen van premium plugins en toepassingen, wordt WordPress elke dag en elke minuut verbeterd.

Alhoewel WordPress is gestart als een eenvoudig blogsysteem, beschikken ondertussen miljoenen kleine en grote bedrijven en ook  multinationals al over een professionele WordPress site. Met WordPress kan je immers zowel eenvoudige, informatieve webpagina’s maken alsook uitgebreide e-shops.

Wil je met je eigen website aan de slag? Dan is WordPress zeker de beste keuze om te starten en je website zelf uit te bouwen! Want WordPress is zeker een blijver!

Wat is het verschil tussen WordPress en andere CMS’en?

Door het wereldwijde succes van WordPress blijf je bovendien helemaal onafhankelijk van kleine webbureau’s, die soms hun eigen “white label” CMS aanbieden, dat sowieso minder mogelijkheden heeft en trager inspeelt op nieuwe marketingtrends. Je bent dan ook gebonden aan het webbureau, want je kan je website er niet zomaar weghalen.

Met een WordPress website heb je alles in handen om onafhankelijk je eigen website uit te bouwen. En met de technische ondersteuning en online marketingadvies van Pirana, heb je de beste combinatie te pakken om zelf met je website aan de slag te gaan!

Eenvoudig jaarlijks opzegbaar.

Laat je inspireren door 150+ premium WordPress thema’s

Eenvoudig jaarlijks opzegbaar.