Registreer een nieuwe domeinnaam vooral tijdens de ‘lockdown light’

Tijdens de lockdown light in het kader van de Covid-19 maatregelen hebben veel Belgische bedrijven het moeilijk. Sommige bedrijven blijven nog gedeeltelijk open, maar de meeste bedrijven moeten noodgedwongen de deuren sluiten. 

Moet je als ondernemer thuisblijven, dan zit je mogelijk met de handen in het haar over wat de toekomst voor jou en je bedrijf in petto heeft. De lockdown is natuurlijk niet voor eeuwig en als ondernemer weet je natuurlijk als geen ander dat je zélf de toekomst voor een groot stuk in handen hebt. Misschien is dit het uitgelezen moment om hier eens rustig bij stil te staan. Welke toekomstplannen heb je? Waar droom je nog van? En welke nieuwe projecten wil je binnenkort eens concreet gaan uitwerken?

Om het Belgisch ondernemerschap te steunen tijdens de covid-19 periode, kan je bij registrar Pirana je nieuwe .be domeinnaam registreren aan slechts 12 euro tot het einde van de Belgische lockdown light. 

Een nieuwe domeinnaam kiezen zal je ertoe aanzetten en motiveren om meer concreet te reflecteren over je toekomstplannen. Zo blijf je niet piekeren, maar kan je nadenken over een concreet doel. Kijk welke domeinnaam nog vrij is en ga eens na welke domeinnaam goed bij je nieuwe activiteiten zou passen, of een verfrissing zou kunnen betekenen voor je huidige aanbod. En wanneer je een domeinnaam registreert, word je volgend jaar natuurlijk ruim op voorhand op de hoogte gebracht om je domeinnaam al dan niet bij ons te verlengen aan het normale tarief (momenteel 37 euro). 

Weet je helemaal nog niet zo goed hoe je huidige aanbod te vernieuwen in de nasleep van de coronamaatregelen en/of heb je geen idee welke domeinnaam goed bij je nieuwe activiteiten zou passen? Of heb je helemaal geen domeinnaam nodig, maar wil je je website wel eens grondig laten vernieuwen? Natuurlijk kan je ons steeds vrijblijvend contacteren om je plannen te bespreken. En als je een website laat bouwen bij Pirana, dan is je domeinnaam natuurlijk inbegrepen in je websitepakket!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *