Hoe kan ik mailboxen aanmaken?

Je bent hier:
← Alle onderwerpen
Table of Contents

Log in op mijn.pirana.be en ga naar Dashboard -> E-mail hosting.

Klik op ‘Beheer e-mail’.

Klik achter Mailboxen op de knop ‘Beheren’.

Vul onderaan een nieuwe alias in voor je domeinnaam en klik op ‘Mailbox toevoegen’.

Kies op het volgende scherm een wachtwoord en herhaal daaronder het wachtwoord ter controle.

Klik op mailbox aanmaken.

Je kan nu de e-mailinstellingen van je mailbox raadplegen en overnemen naar je e-mailprogramma. De POP3-server heb je hoogstwaarschijnlijk niet nodig. Gewoonlijk zal je enkel de IMAP-server voor inkomende mails en de SMTP-server voor uitgaande mails overnemen. Wat is het verschil tussen POP3, IMAP en SMTP?