Hoe kan ik een e-mail handtekening aanmaken?

Je bent hier:
← Alle onderwerpen
Table of Contents
  1. Ga in Outlook naar Bestand -> Opties -> E-mail -> Handtekeningen.
  2. In het vak “Handtekening bewerken” kan je een handtekening aanmaken/wijzigen.
  3. Nadat je je handtekening hebt aangemaakt of gewijzigd, klik je op ‘OK’.
  4. Klik nogmaals op ‘OK’ om terug te gaan naar je mailbox.
  5. Wanneer je een nieuwe e-mail opstelt, zal je e-mail handtekening automatisch verschijnen. Heb je in sommige e-mails de handtekening niet nodig, dan kan je deze handmatig wissen.