Recente projecten

Check hieronder enkele van onze projecten

Alles wat je KMO nodig heeft om online te groeien

Online marketing op maat van jouw bedrijf

1. Online strategieplan

Bij Pirana beginnen we niet zomaar met de bouw van een site of online advertenties. Dat is schieten met losse flodders en de gewenste marketingdoeleinden blijven dan ook vaak uit. 

Aan de bouw van een website en online advertenties gaat altijd een uitgekiend online strategieplan vooraf. Dit maakt je online marketing heel efficiënt, want conversies kunnen aan een veel lagere kost gehaald worden. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!

2. Websites & e-shops

Een professionele website of e-shop die echt werkt? Pirana bouwt al 20 jaar websites op maat voor KMO’s. Als erkend .be registrar kan je bij Pirana natuurlijk ook rechtstreeks je domeinnaam en webhosting nemen. Zo heb je één aanspreekpunt voor je website, zonder gedoe!

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!

3. Adverteren & sociale media

Je hebt een eigen website, maar bent onvoldoende zichtbaar op Google en sociale media. Zet je bedrijf nu verder stevig neer door in te zetten op slimme advertenties, op maat van je doelgroep geschreven en precies op het juiste moment aan hen getoond.

Zo blijf je altijd zichtbaar, daar waar je potentiële klanten zich bevinden en precies dan wanneer ze jou nodig hebben! Bovendien kunnen de resultaten eenvoudig gemeten worden met Google Analytics en andere online tools.

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!