360° fullservice online marketing

Pirana bijt zich al 20 jaar vast in de online marketing van zelfstandigen en KMO’s!

Online marketing is de laatste jaren in versneld tempo een complexe mix geworden van verschillende kanalen die constant veranderen. Wil je liever niet al je tijd steken in een zelfgemaakte website, om dan te merken dat de nieuwe stroom klanten uitblijft, en je afvraagt waarom? Wil je een professionele website zonder zorgen, en een nieuwe bezoekersstroom “converteren” naar klanten? Heb je al wel eens iets horen waaien over “conversies” en “funnels”, maar geen idee waar te beginnen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en we leggen je graag uit wat Pirana voor jouw KMO kan betekenen!

Alles wat je bedrijf online nodig heeft om te groeien

Online marketing op maat van jouw KMO

1. Online strategieplan

Bij Pirana beginnen we niet zomaar met de bouw van een site of online advertenties. Dat is schieten met losse flodders en de gewenste marketingdoeleinden blijven dan ook meestal uit. 

Aan de bouw van een website en online advertenties gaat altijd een uitgekiend online strategieplan vooraf. Dit maakt je online marketing heel efficiënt, want conversies kunnen aan een veel lagere kost gehaald worden en halen effectief klanten binnen. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!

2. Websites & e-shops

Een professionele website of e-shop die echt werkt? Pirana bouwt al 20 jaar websites op maat voor KMO’s. Als erkend .be registrar kan je bij Pirana natuurlijk ook rechtstreeks je domeinnaam en webhosting nemen. Bij Pirana heb je één aanspreekpunt voor je website, e-shop, domeinnamen en alle aanverwante diensten.

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!

3. Adverteren & sociale media

Je website staat online, maar bent onvoldoende zichtbaar op Google en sociale media. Zet je bedrijf nu verder stevig neer door in te zetten op slimme advertenties, geschreven op maat van je doelgroep en getoond op precies het juiste moment. Zo blijf je altijd zichtbaar, daar waar je potentiële klanten zich bevinden en wanneer ze effectief tot aankoop willen overgaan.

Bovendien kunnen de resultaten eenvoudig gemeten en door jou bekeken worden met Google Analytics en andere online tools.

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Pirana helpt ondernemers met het boosten van hun online branding

Online marketing is de laatste jaren het belangrijkste instrument geworden van jouw onderneming. Met professionele tools en marketingoplossingen is Pirana de betrouwbare en betaalbare online marketingpartner van jouw KMO. Het Pirana team bestaat uit techneuten, marketeers en psychologen die mee nadenken over het gedrag van jouw doelgroep. Wij boosten de online visibiliteit en branding van je onderneming, terwijl jij je kan focussen op wat je het liefst doet.

Van eenvoudige kant-en-klare webpagina’s tot complexe websites en e-shops, domeinnamen, webhosting, mailboxen, Google Ads en Facebook campagnes, e-mail marketing, ontwerp van logo’s, Youtube en animatiefilmpjes, enz. Steeds aan betaalbare prijzen voor de KMO. Zonder gedoe.

Recente projecten

Bekijk hieronder enkele van onze projecten

Blog met online marketingadvies voor KMO’s

Lees onze laatste blogartikels met tips & advies...